Veelgestelde vragen

Algemeen

Garantie
Garanties worden bij ieder product afzonderlijk vermeld. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u voor meer informatie gerust contact met ons opnemen.

 

Diamond painting

Diamond Painting & Schilderen op nummer

Pcasso verkoopt al ruim twaalf jaar producten voor de creatieveling. Zo verkopen wij producten voor creatieve hobby’s, zoals schilderen op nummer en diamond painting. Met onze producten is het voor iedereen mogelijk om thuis mooie schilderijen te maken. Daarnaast zorgt creatief bezig zijn in je vrije tijd voor ontspanning en vermaak. Daarom is schilderen op nummer- of een diamond painting-set een geweldig cadeau voor jezelf of iemand anders.

Levering

Bestelling en Levering

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, neem dan contact met ons op.

Retouren & service

Leveren, Ruilen & Retourneren

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tan-obsession.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen niet geretourneerd worden:
a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar. b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn; d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;